Ni zapisov
ITU News: Forging paths to 5G
Avtorji: Haoulin Zhao, Dongmyun Lee, Francois Rancy, Stephen M. Blust, Sergio Buonomo, Chaesub Lee, Peter Ashwood-Smith, Giovanna Carofiglio, Marc Cohn
Novel Cross-Layer QoE-Aware Radio Resource Allocation Algorithms in Multiuser OFDMA Systems
Avtorji: Rugelj, M., Sedlar, U., Volk, M., Sterle, J., Hajdinjak, M., Kos, A.
WEB on TV: Cross-National User Study for Designing Better User Experience
Avtorji: Emilija Stojmenova, Jože Guna, Daniela Hauswirth, Roland Winkler, Manfred Ninaus and Matevž Pogačnik
     Povečaj pisavo   Pomanjšaj pisavo

Želite razumeti procese digitalne transformacije?

 

Digitalna transformacija neizbežna. Pomeni vpeljavo tehnologij z namenom spreminjanja poslovnih modelov. Je torej veliko več kot digitalizacija procesov, ki so trenutno najbolj pogoste “digitalne” aktivnosti v podjetjih.

 

Se boste preobrazbe poslovanja lotili pravočasno in za pravo ceno?

 

Vabljeni na dvodnevno delavnico, ki bo potekala 14. in 15. 11. 2017, od 8.30 do 15.30 ure, na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani.

 

Kaj boste spoznali?

 

Spoznali boste bistvene elemente digitalne preobrazbe, ki jih morate prepoznati in imeti pod kontrolo v poslovnem, strateškem in kadrovskem smislu.

 

Pridobili boste pregled nad ključnimi novimi tehnologijami, ki omogočajo več dodane vrednosti, a hkrati prinašajo varnostna ter druga tveganja. Dobili boste praktične nasvete, kako naprej.

 

Razumeli boste motive velikih nemških in svetovnih podjetij za Industrijo 4.0 ter tveganja, če se prepočasi prilagodite. Spoznali boste načine, kako postopno iti od danes proti jutri.

 

Videli boste, kako poslovni informacijski sistemi pomembno vplivajo na procese digitalne preobrazbe in po novem tudi na odnose s kupci in dobavitelji. Pridobili boste smernice za pravilno ukrepanje.

 

Spoznali boste zakonitosti uspešne komunikacije v digitalnem okolju, s katerimi boste pridobili podporo za spremembe pri zaposlenih in se lažje uvrstili višje v dobaviteljski verigi vrednosti.

 

Program:

  • Janez Bešter: Digitalna transformacija kot priložnost
  • Andrej Kos: Tehnološki trendi, tehnologije, IoT, zbiranje in analitika podatkov, kadri in kompetence
  • Matevž Pustišek: Varnost v IoT
  • Marko Bohar: Pametna proizvodnja 4.0
  • Ludvik Uhan: Digitalna transformacija poslovnih funkcij, Povezani poslovni sistemi ter razvoj produktov in storitev v digitalnem okolju
  • Goran Tomšič: Digitalni marketing in prodaja, digitalna komunikacija

 

Več o dogodku in prijava