Bločne verige in bitcoin
5. september 2017, 8.30-15.30, Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana
Vstopite v svet interneta stvari!
17. oktober 2017, 16.15-20.15, Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana
Ni zapisov
ITU News: Forging paths to 5G
Avtorji: Haoulin Zhao, Dongmyun Lee, Francois Rancy, Stephen M. Blust, Sergio Buonomo, Chaesub Lee, Peter Ashwood-Smith, Giovanna Carofiglio, Marc Cohn
Novel Cross-Layer QoE-Aware Radio Resource Allocation Algorithms in Multiuser OFDMA Systems
Avtorji: Rugelj, M., Sedlar, U., Volk, M., Sterle, J., Hajdinjak, M., Kos, A.
WEB on TV: Cross-National User Study for Designing Better User Experience
Avtorji: Emilija Stojmenova, Jože Guna, Daniela Hauswirth, Roland Winkler, Manfred Ninaus and Matevž Pogačnik
     Povečaj pisavo   Pomanjšaj pisavo

V okviru projekta ERUDITE smo gostovali v Lycksele na Švedskem

V okviru projekta ERUDITE, ki je sofinanciran s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru programa Interreg Europe, kjer Laboratorij za telekomunikacije sodeluje kot partner, ki je odgovoren za postopke odprtega inoviranja, smo med 29. majem in 1. junijem gostovali v Lycksele, Švedska.

 

Skupaj s koordinatorjem projekta, Clive Peckham iz Nièvre Numérique, Francija, smo na povabilo regije Vaterbotten, predstavili metodologijo SEROI+ za razvoj digitalnih storitev z visoko ekonomsko, okoljsko in družbeno dodano vrednostjo z uporabo postopkov za odprto inoviranje. Prebivalci regije so kasneje v okviru interaktivne delavnice spoznali metodologijo v praksi in jo uporabili za inoviranje in razvoj digitalnih storitev v svoji regiji.

 

Poleg tega smo sodelovali pri partnerskem sestanku za projekt Inttereg OSIRIS, ki ga koordinira regija Vasterbotten in s katerim tesno sodelujemo v okviru projekta Interreg ERUDITE.

 

Povezave: https://regionvasterbotten.se/motesplats-lycksele/tillvaxtforum-satter-huvudet-pa-spiken-under-motesplats-lycksele/